aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓιοβάνοβιτς: «Δεν υπάρχει η δικαιολογία του τελικού Κυπέλλου, τα ίδια ισχύουν για τις δύο ομάδες»

Γιοβάνοβιτς: «Δεν υπάρχει η δικαιολογία του τελικού Κυπέλλου, τα ίδια ισχύουν για τις δύο ομάδες»

Ως ένα ματς που δεν αντιπροσωπεύει τον φετινό Παναθηναϊκό χαρακτήρισε την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ως δικαιολογία ο τελικός Κυπέλλου, αφού ισχύουν τα ίδια και για τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και κατά πόσο επηρεάστηκε η ομάδα του από τον τελικό Κυπέλλου: «Όχι δεν ισχύει, τουλάχιστον σε αυτό τον βαθμό. Δεν ανταποκριθήκαμε και δεν μπήκαμε καλά από την αρχή. Μπορεί να μας δυσκόλεψε ο τρόπος παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ είχε κατοχή μπάλας και μας πίεσε. Δεν είχαμε απάντηση και δεν μπορούσαμε να μεταφέρουμε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Ήταν καλύτερος ο ΠΑΟΚ, δίκαια νίκησε».

Για το αν σκέφτονταν οι παίκτες του τον τελικό Κυπέλλου: «Δεν μου αρέσει αυτό. Όσο ισχύει για εμάς, άλλο τόσο ισχύει για τον ΠΑΟΚ. Είναι μια δικαιολογία και δεν μου αρέσει. Δεν υπάρχει σαν δικαιολογία. Τα ίδια ισχύουν και για τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερη διάθεση στο γήπεδο και δικαίως μας νίκησε. Οι συνθήκες ήταν οι ίδιες».

Για την εξασφάλιση της ευρωπαϊκής εξόδου: «Σίγουρα είναι μια καλή εξέλιξη για εμάς. Δεν ήταν εύκολο. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολύ καλές ομάδες, είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Στη διάρκεια των playoffs παίξαμε καλά και πήραμε τα αποτελέσματα που χρειαζόμασταν. Στην πιο δύσκολη φάση του πρωταθλήματος φάνηκε ότι ήμασταν έτοιμοι και τα καταφέραμε. Δεν μας αντιπροσωπεύει το σημερινό παιχνίδι. Μας μένει ο τελικός Κυπέλλου. Θα ξεκουραστούμε και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

Για την αποθέωσή του από τους φίλους του Παναθηναϊκού: «Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα. Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές μιας ομάδας είναι αυτοί που δουλεύουν στον γήπεδο. Ο προπονητής είναι συνδετικός κρίκος μεταξύ των παικτών και των στόχων. Είχαμε καλούς ποδοσφαιριστές που κατάφεραν να πετύχουν αυτόν τον στόχο».

Για τον τελικό Κυπέλλου: «Έχουμε χρόνο ακόμα να μιλήσουμε για τον τελικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ