aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓιούχα, συνθήματα και πανό κατά πάντων στο ΟΑΚΑ από τους οπαδούς της ΑΕΚ

Γιούχα, συνθήματα και πανό κατά πάντων στο ΟΑΚΑ από τους οπαδούς της ΑΕΚ

Καζάνι που βράζει η κατάσταση στο ΟΑΚΑ και… συνολικά, άλλωστε, στην ΑΕΚ!

Όπως λίγο-πολύ αναμενόταν, οι ελάχιστοι οπαδοί -περίπου 5.000- της «Ένωσης», που έχουν δώσει το «παρών» στο γήπεδο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αποδοκίμασαν -και αποδοκιμάζουν- έντονα τους πάντες και τα πάντα για τη φετινή πανωλεθρία των «κιτρινόμαυρων», που ξεκίνησε το καλοκαίρι με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ημέρες με… τη μη έξοδο στην Ευρώπη!

Πρώτος, που… ένιωσε την οργή των φίλων της ΑΕΚ, ήταν ο Στάνκοβιτς! Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ βγήκε για ζέσταμα και αποδοκιμάστηκε, όταν βγήκαν οι συμπαίκτες του ήταν, ωστόσο, που έγινε ο κακός χαμός!

Όλο το γήπεδο και ειδικά οι οργανωμένοι από το πέταλο, αποδοκίμασαν παίκτες, διοίκηση και Δημήτρη Μελισσανίδη, φώναξαν συνθήματα («παίκτες μπου…, βγάλτε τη φανέλα»), ενώ έχει σηκωθεί και ένα μεγάλο πανό, που γράφει: «Παίκτες, στελέχη γαμ…, η ΑΕΚ δεν πεθαίνει – Μελισσανίδη ξύπνα ή φύγε»!

2 195230 1 195227

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ