aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓιασεμάκης: «Να γίνουμε η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Γιασεμάκης: «Να γίνουμε η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα»

Ο Γιασεμής Γιασεμάκης βραβεύτηκε πριν από το ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό και μίλησε στο PAOK TV για τον «δικέφαλο».

Η ΠΑΕ αναφέρει: «Χωρίς παρελθόν δεν υπάρχει μέλλον και η οικογένεια του Δικεφάλου δεν ξεχνάει ποτέ την ένδοξη ιστορία της… Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα πλαίσια της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό τίμησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της, Γιασεμή Γιασεμάκη, για την προσφορά του στον σύλλογο. Αγωνίστηκε με τα χρώματα του Δικεφάλου από το 2001 έως το 2007, μετρώντας 161 συμμετοχές και 43 τέρματα.

Ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε τον τελευταίο τίτλο του Δικεφάλου, το Κύπελλο Ελλάδας του 2003. Ο Γιασεμής Γιασεμάκης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας, και βραβεύτηκε από την ΠΑΕ για την προσφορά του στον σύλλογο. Ο παλαίμαχος παίκτης παρέλαβε το βραβείο του από τον γενικό αρχηγό του δικεφάλου, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ