aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Για το «διπλό» πρόκρισης η ΑΕΚ…

Αν και στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου, η ΑΕΚ δίνει απόψε (21:30), έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της χρονιάς. Η Ένωση του Μάσιμο Καρέρα, φιλοξενείται σε νοκ-άουτ αναμέτρηση από την Σεν Γκάλεν, με «έπαθλο» ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, όπου… περιμένει η Βόλφσμπουργκ.

Η ελβετική ομάδα, δεν είναι φόβητρο σε καμία περίπτωση και η ΑΕΚ έχει τις δυνατότητες για να επιστρέψει με την πρόκριση. Στην Σεντ Γκάλεν αγωνίζεται ο ελληνικής καταγωγής 18χρονος κεντρικός αμυντικός, Λεωνίδας Στεργίου, ενώ στο δυναμικό της δεν υπάρχει το «μεγάλο όνομα». Η αντίπαλος της ΑΕΚ, επικράτησε στην πρεμιέρα με 1-0 της Σιόν, ενώ στο περυσινό πρωτάθλημα κατετάγη δεύτερη και σε απόσταση οκτώ βαθμών από την πρωταθλήτρια Γιανγκ Μπόις.

Όσον αφορά στα «ονόματα» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, που μπήκαν από νωρίς στη «μάχη» για τους ομίλους, η Μίλαν και η Τότεναμ είναι τα φαβορί, απέναντι σε Μπόντο Γκλιμτ και Σκεντίγια, αντίστοιχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ