aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΓια αυτό μετάνιωσε που πήγε στην ΑΕΚ ο Γκερέιρο

Για αυτό μετάνιωσε που πήγε στην ΑΕΚ ο Γκερέιρο

Φόρεσε για τέσσερα χρόνια την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον “Δικέφαλο στο στήθος”, από το 2009 μέχρι το 2013, ωστόσο αν μπορούσε να γυρίσει πίσω το χρόνο δεν θα ερχόταν ποτέ στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με την ΑΕΚ αλλά θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του στην Λέγκια.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Ρότζερ Γκερέιρο σε πολωνικά ΜΜΕ, με τον 34χρονο μεσοεπιθετικό, με ρίζες από την Βραζιλία και πολωνικό διαβατήριο στην κατοχή του, να δηλώνει: “Είχα μια πρόταση 250.000 ευρώ συν τα μπόνους, από την Ελλάδα. Μετά το Euro 2008 άκουσα ότι με ήθελαν οι Παρί Σεν-Ζερμέν, Ντόρτμουντ και  Άγιαξ, αλλά το ενδιαφέρον δεν έγινε ποτέ πρόταση.

Αν ήξερα τι θα γινόταν και τι με περιμένει στην Ελλάδα θα προτιμούσα να ανανεώσω το συμβόλαιό μου με τη Λέγκια. To μετάνιωσα που πήγα στην Αθήνα. Έπαιξα στην Ελλάδα τέσσερα χρόνια αλλά πληρώθηκα μόνο τα δύο”.

Πλέον, ο Γκερέιρο είναι ελεύθερος και αναζητεί νέα ομάδα ενώ μετά τη φυγή του από την ΑΕΚ το 2013 περιπλανήθηκε σε βραζιλιάνικες ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών ενώ είχε το 2015 ένα σύντομο πέρασμα από την Κύπρου όπου έπαιξε στον Άρη Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ