aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Φτιάχνει τον ΑΠΟΕΛ ο Ζαχίντ»

Αν και στην Ελλάδα προέτρεξαν να βγάλουν «παλτό» τον Γκαγιάς Ζαχίντ μετά τις μέτριες εμφανίσεις του στην αρχή της σεζόν νωρίς – νωρίς ο Νορβηγός με ρίζες από το Πακιστάν μεσοεπιθετικός φρόντισε να… καταπιούν την γλώσσα τους οι κακοθελητές. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ που αγωνίζεται ως δανεικός στον Παναθηναϊκό για ένα χρόνο είναι από τους κορυφαίους της ομάδας του Γιώργου Δώνη, η οποία τουλάχιστον στα ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος τα πάει περίφημα.

Στην Ελλάδα τα ρεπορτάζ που αναφέρονται στον Ζαχίντ είναι πλέον καθημερινά και μάλιστα τα πλείστα προτρέπουν να προβλέψουν ότι ο Παναθηναϊκός και να θέλει δεν μπορεί να κάνει χρήση της ρήτρας αγοράς του το ερχόμενο καλοκαίρι. Η συμφωνία των δύο συλλόγων προνοεί ότι οι «πράσινοι» θα κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή εάν καταβάλουν στον ΑΠΟΕΛ το ποσό του 1.8 εκατομμυρίων ευρώ.

Πάντως, ακόμα και αν ο Παναθηναϊκός δεν αγοράσει τον Ζαχίντ σίγουρα με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί αυξάνει τις ποδοσφαιρικές «μετοχές» του, αν και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως από τον φετινό ΑΠΟΕΛ λείπει και μάλιστα πολύ ένας παίκτης με τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Ζαχίντ.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας marca-sl.gr

«Η αγωνιστική πρόοδος και το ανέβασμα των στροφών του Γκαγιάς Ζαχίντ, εκτός από τον Παναθηναϊκό «φτιάχνει» και τον ΑΠΟΕΛ.

Μην ξεχνάμε πως τα δικαιώματα του Νορβηγού μέσου παραμένουν στην κυπριακή ομάδα.

Και δεδομένου πως η ρήτρα εξαγοράς έχει οριστεί στο 1,8 εκατ. ευρώ και δεν πρόκειται να πληρωθεί από το «τριφύλλι» το προσεχές καλοκαίρι, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής θα κληθεί να επιστρέψει στην ομάδα της Λευκωσίας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ