aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Φροντιστήριο» Λουτσέσκου ενόψει Μαρσέιγ

«Φροντιστήριο» Λουτσέσκου ενόψει Μαρσέιγ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ στην Τούμπα, με στόχο την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει μελετήσει καλά τους Μασσαλούς και φροντίζει καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του, ώστε να παρουσιαστεί όπως πρέπει στο ραντεβού με την (ευρωπαϊκή) ιστορία της.

Μάλιστα, στη χθεσινή προπόνηση ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη και την αμυντική συμπεριφορά του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ στο τέλος έγινε δίτερμα με συγκεκριμένες οδηγίες προς του παίκτες.

Η τελική «πρόβα» θα γίνει σήμερα, αφού αύριο δεν φαίνεται πως ο Λουτσέσκου θα δοκιμάσει κάτι συγκεκριμένο σχετικά με το σχήμα ή τα πρόσωπα που θα επιλέξει για το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ.

Ο Ελ Καντουρί, εν τω μεταξύ, αναμένεται να ξεκινήσει αντί του Τσιγγάρα, με τον Αουγκούστο να πηγαίνει δίπλα στον Κούρτιτς στο κέντρο της «ασπρόμαυρης» μεσαίας γραμμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ