aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Φούξια φανέλα; Άσχετη, απλώς άσχετη»

«Φούξια φανέλα; Άσχετη, απλώς άσχετη»

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει τις τελευταίες ώρες με τη νέα, φούξια φανέλα που παρουσίασε η ΑΕΚ και ελληνική ιστοσελίδα SportDog επικοινώνησε με τον πλέον κατάλληλο για να σχολιάσει την επιλογή χρώματος: τον Βασίλειο Κωστέτσο!

Ο πιο γνωστός Έλληνας στιλίστας, που οι δημιουργίες του έχουν αφήσει εποχή και οι επιδείξεις του σχολιάζονται πάντα θετικά στον χώρο της μόδας, χαρακτήρισε «λάθος» και «άσχετη» την επιλογή των χρωμάτων, που υποβίβασε το παραδοσιακό κιτρινόμαυρο της Ένωσης και την ιστορικότητα της ομάδας.

Αναφέρθηκε στο πορτοκαλί και βεραμάν των εμφανίσεων που θα έχουν φέτος οι τερματοφύλακες και τόνισε πώς έπρεπε να λειτουργήσει το σχεδιαστικό τμήμα, για να προκύψουν οι νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ.

«Δε θα τις χαρακτήριζα τις νέες φανέλες καλόγουστες ή κακόγουστες. Θα τους έδινα έναν τέτοιο χαρακτηρισμό αν ήταν κάτι που αφορούσε στη μόδα. Εδώ αναφερόμαστε σε ομάδες, όχι πόσο ωραία ντυμένος είναι ένας άντρας. Αλλά θα χαρακτήριζα την επιλογή της φούξια φανέλας άσχετη, απλώς άσχετη. Πρόχειρα επιλεγμένη και εντελώς λάθος επιλογή», σχολίασε αρχικά ο γνωστός στιλίστας.

Και συμπλήρωσε: Περισσότερο μου θύμιζε διαφήμιση παπουτσιών της ΝΙΚΕ η φούξια φανέλα με το λευκό σορτσάκι και δε νομίζω ότι ανταποκρίνεται αυτή η εικόνα στην ιστορία της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα όπως υπόλοιπες, αλλά ένα ιστορικό σωματείο. Είμαι σαφώς υπέρ της πρωτοπορίας, αλλά χωρίς να χάνουν το βασικό χρώμα. Θεωρώ ότι υποβιβάστηκε το μαύρο και το κίτρινο, που είναι βασικό στοιχείο αυτής της ομάδας. Το φούξια με το λευκό είναι για παπούτσια, για βιτρίνα. Όχι για το γήπεδο.

Οι υπόλοιπες εμφανίσεις πώς σας φάνηκαν; Η μαύρη με το κίτρινο και το total black look δε μου χάλασε την εικόνα. Η μαύρη με την κίτρινη ρίγα δεν άσχημη. Το φούξια είναι άσχετο, που δεν ανταποκρίνεται, στην μπάλα αλλά σε βιτρίνα ρούχων. Δεν λέω ότι το συγκεκριμένο χρώμα υποβιβάζει τον ανδρισμό των αθλητών, κάθε άλλο. Είναι ξεπερασμένα αυτά, τόσα μπλουζάκι και μαγιό υπάρχουν με αυτό το χρώμα. Αλλά σίγουρα υποβιβάστηκε το κιτρινόμαυρο, που είναι το παραδοσιακό χρώμα της ΑΕΚ.

Η εμφάνιση τού τερματοφύλακα πώς σας φάνηκε; Πορτοκαλί η μία και βεραμάν η άλλη. Η πορτοκαλί εμφάνιση είναι ok, αν θυμάμαι έχω δει κάποια παρόμοια σε ξένη ομάδα. Δεν μου πολυκολλάει, θα προτιμούσα το μαύρο ή το μαυροκίτρινο. Πρέπει να εμπνεόμαστε από τα χρώματα της ομάδας και να λειτουργούμε σχεδιαστικά σύμφωνα με αυτά. Το βεραμάν ήταν πολύ άσχετο. Προσωπικά δεν θα το φορούσα ποτέ.

Εσείς ασχολείστε με το ποδόσφαιρο, υποστηρίζετε κάποια ομάδα; Δεν υποστηρίζω κάποια συγκεκριμένη ομάδα. Ο πατέρας μου είναι Πειραιώτης και, λογικά, θα έπρεπε να ήμουν Ολυμπιακός. Αλλά δεν υποστηρίζω τον Ολυμπιακό. Μένω στη Νέα Σμύρνη, θα μπορούσα να ήμουν και με τον Πανιώνιο. Γενικά όμως παρακολουθώ ποδόσφαιρο, είναι κάτι που μου αρέσει, χωρίς να υποστηρίζω κάποια ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ