aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φουλάρει για πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την Μίντιλαντ στην Τούμπα για τα πλέι οφ της νοκ άουτ φάσης του Europa Conference League ολοκληρώνει σήμερα ο ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς θα πραγματοποιήσουν σήμερα το πρωί την τελευταία τους προπόνηση και ακολούθως ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ανακοινώσει τους «εκλεκτούς» για την αναμέτρηση με τους Δανούς.

Χθες ο Ρουμάνος τεχνικός έδωσε έμφαση στον τομέα της τακτικής και της κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ έγινε και δίτερμα με τον προπονητή να κάνει δοκιμές πάνω στο αγαπημένο του 4-2-3-1.

Όλα δείχνουν ότι ο Λουτσέσκου έχει κατασταλάξει στους εννιά του αρχικού σχήματος, ενώ τα δύο διλήμματα αφορούν το κέντρο της άμυνας μεταξύ του Ίνγκασον και του Μιχαηλίδη και του παίκτη που θα παίξει στα αριστερά της επίθεσης.

Αυτή τη στιγμή έχουν μοιρασμένες πιθανότητες να πάρουν φανέλα βασικού ο Μπίσεσβαρ και ο Μιτρίτσα. Δεδομένες θα πρέπει να θεωρούνται οι επιστροφές των Λύρατζη, Σίντκλεϊ, Κούρτιτς και Αουγκούστο στο αρχικό σχήμα, ενώ θέση διεκδικεί και ο Τσόλακ.

Εκτός πλάνων είναι ο Μουργκ, ο οποίος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση και κάνει θεραπεία και ειδικό πρόγραμμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ