aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φουλάρει για μετεγγραφές ο Άρης

Ξεκινάει το χτίσιμο για τον Άρη της νέας σεζόν. Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον Ρόμπερτ Παλίκουτσα και τον Τόλη Τέρζη, με τους δύο άνδρες να ρίχνουν στο τραπέζι όλα τα «καυτά» θέματα και φυσικά, ένα από αυτά είναι και το κομμάτι της ενίσχυσης των «κιτρίνων».

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ανέφερε στον 52χρονο τεχνικό τα δεδομένα που υπάρχουν στα μεταγραφικά του Άρη, ενημερώνοντάς τον σε ποιο στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις με τους στόχους της ομάδας. Πλέον από εδώ και πέρα αναμένεται να ανεβάσει στροφές η ομάδα της Θεσσαλονίκης και δεν αποκλείεται να σημειωθούν οριστικές εξελίξεις το προσεχές διάστημα. Ο στόχος είναι έως τις 12 Ιουνίου να έχουν γίνει τρεις με πέντε μεταγραφές παικτών ώστε να τεθούν στη διάθεση του Τόλη Τερζή από το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Παράλληλα, στον Άρη θέλουν να προχωρήσουν και με το ξεκαθάρισμα που σκοπεύουν να κάνουν στο δυναμικό της ομάδας, αφού έχει γίνει αξιολόγηση για τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ