aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEFoot Mercato: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Σαμουέλ Γκρανσίρ»

Foot Mercato: «Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Σαμουέλ Γκρανσίρ»

Το όνομα του Σαμουέλ Γκρανσίρ φέρνει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό ο έγκυρος δημοσιογράφος του Foot Mercato, Σάντι Αούνα!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο ρεπορτάζ του, τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο και η Βαγιαδολίδ ενδιαφέρονται για τον παίκτη. Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα τονίζει: «Αν οι Λος Άντζελες Γκάλαξι πραγματοποίησαν πέρυσι μία πολύ πορεία στο πρωτάθλημα (4η θέση στο MLS), το οφείλουν εν μέρει στην απόδοση του Σαμουέλ Γκρανσίρ. Έχοντας φτάσει στην ομάδα τον Μάρτιο του 2021, ο 26χρονος επιθετικός έκανε το «μπαμ» υπό τις διαταγές του Γκρεγκ Βάνεϊ σε σημείο να γίνει ένας από τους ηγέτες της επίθεσης των Αμερικανών! Μόνο, που θα είναι δύσκολο να τον κρατήσουν παρά τις εμφανίσεις του και τη θέληση του προπονητή του.

Μετρώντας 4 γκολ και 9 ασίστ την περασμένη σεζόν, ο Γαλλοσενεγαλέζος έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον. Δύο ομάδες, λοιπόν, προσπαθούν να πάρουν τον πρώην Μονεγάσκο. Αυτοί είναι ο Ολυμπιακός και η Βαγιαδολίδ, ο σύλλογος στον οποίο παραλίγο να ενταχθεί το 2020. Ο χειμώνας επομένως είναι πιθανό να είναι… ζωηρός για την Γκραντσίρ»!

O Γάλλος εξτρέμ είχε κάνει μεγάλη μεταγραφή στη Μονακό, η οποία πλήρωσε 5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Παρόλα αυτά, στην γαλλική ομάδα δεν αγωνίστηκε ιδιαίτερα, καθώς παραχωρήθηκε δύο χρονιές δανεικός, ενώ μετά έφυγε έλευθερος και μετακινήθηκε στην Λος Άντζελες Γκάλαξι. Παράλληλα, έχει εκπροσωπήσει και την εθνική Γαλλίας στα νεανικά της κλιμάκια, μετρώντας 4 εμφανίσεις με την Κ21 των «μπλέ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ