aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEFoot Mercato: «Δέκα ομάδες ενδιαφέρονται για τον Αγκιμπού Καμαρά, το φαινόμενο από τη Γουινέα»

Foot Mercato: «Δέκα ομάδες ενδιαφέρονται για τον Αγκιμπού Καμαρά, το φαινόμενο από τη Γουινέα»

Η γαλλική ιστοσελίδα Foot Mercato φιλοξενεί ρεπορτάζ για τον Αγκιμπού Καμαρά του Ολυμπιακού, στο οποίο μεταξύ άλλων σημειώνεται ότι «δέκα ομάδες ενδιαφέρονται για το φαινόμενο από τη Γουινέα».

«Ο Αγκιμπού Καμαρά είδε ότι στη Λιλ δεν υπάρχει συγκεκριμένο πρότζεκτ για τον ίδιο και αποφάσισε να αρνηθεί τη γαλλική ομάδα. Ο Ολυμπιακός άρπαξε την ευκαιρία και του πρότεινε τετραετές συμβόλαιο το καλοκαίρι και τώρα δεν μετανιώνει καθόλου». Αυτό αναφέρεται στο ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδας «Foot Mercato» για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό των «ερυθρόλευκων».

Σημειώνεται, επίσης, ότι «δέκα ομάδες ενδιαφέρονται αυτή τη στιγμή για το φαινόμενο από τη Γουινέα. Αναμφισβήτητα θα είναι ένας από τους σταρ της εθνικής του κατά τη διάρκεια του Κόπα Άφρικα». Στο ρεπορτάζ τονίζεται ότι η Λίβερπουλ έχει τσεκάρει τον Αγκιμπού σε αρκετά παιχνίδια και πως θα συνεχίσει να το κάνει.

Επισημαίνεται ότι είναι και η Νιούκαστλ που τον παρακολουθεί στενά και πως δεν υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει τον Ιανουάριο από τον Ολυμπιακό, ο οποίος «τον κοστολογεί 15 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό ικανό να κάνει τη Λιλ να μετανιώνει που δεν πίστεψε στις πιθανότητές του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ