aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΦήμες πως ο Ολυμπιακός κοιτάει τον Ζερούκι

Φήμες πως ο Ολυμπιακός κοιτάει τον Ζερούκι

Την στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει στρέψει το βλέμμα του στον μεγάλο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας, στην Ολλανδία -όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του Φωτός- φέρνουν στο προσκήνιο τον Ζερούκι. Ο 23χρονός Αλγερινός είχε βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο για τους ερυθρόλευκους στις αρχές του Ιανουαρίου αλλά τελικά δεν προχώρησε η περίπτωσή του.

Τώρα, στην Ολλανδία θέλουν την ελληνική ομάδα να είναι ανάμεσα στις ομάδες που κοιτούν τον νεαρό Αλγερινό άσο, χωρίς όμως αυτές οι πληροφορίες να την θέλουν να έχει προχωρήσει και τις διαδικασίες για την περίπτωσή του.
Ο Ζερούκι είναι 23 ετών, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, ως 8άρι, δηλαδή, σε μια θέση που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ο Καμαρά και ο Κουντέ που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, με ό,τι μπορούν να σημαίνουν αυτά.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ζερούκι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Τβέντε με αναπροσαρμογή στις οικονομικές απολαβές του με ισχύ μέχρι και το 2024 προφανώς σε μια κίνηση της ολλανδικής ομάδας να μπορέσει να κερδίσει ό,τι περισσότερο μπορεί από την αποχώρησή του.

Μία αποχώρηση που στην Ολλανδία θεωρούν ότι είναι αρκετά πιθανή καθώς ο παίκτης είναι ήδη στα υπόψη και αρκετών ομάδων του Σαμπιονά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ