aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΦήμες για super deal του Ολυμπιακού με Πουλίδο!

Φήμες για super deal του Ολυμπιακού με Πουλίδο!

Την ώρα που ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού Νιλμάρ, μοιάζει πολύ πιθανό ένας άλλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στη γραμμή κρούσης να αποχωρήσει.

Ο λόγος για τον Άλαν Πουλίδο, με τις πληροφορίες του Sportfm.gr να αναφέρουν πως τόσο ο Μεξικανός φορ, όσο και ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την πώλησή του ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, υπάρχει τις τελευταίες ώρες μια έντονη φημολογία πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν τον 25χρονο στράικερ σε ομάδα, η οποία δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις φαίνεται πως είναι αρκετά προχωρημένες και μοιάζει πολύ πιθανό μετά το πρώτο ματς με την Αρούκα να υπάρξουν εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται, πως ο Πουλίδο βρίσκεται κανονικά στην αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το παιχνίδι με τους Πορτογάλους την ερχόμενη Πέμπτη. Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ποσό που θα λάβει ο Ολυμπιακός, εφόσον ολοκληρωθεί το deal και η πώληση του Άλαν Πουλίδο πάρει επίσημη μορφή, αγγίζει τα 6 εκ. ευρώ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ