aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΦέρνει Καρβάλιο και Ζαγαρίτη ο Ολυμπιακός

Φέρνει Καρβάλιο και Ζαγαρίτη ο Ολυμπιακός

Δύο εβδομάδες έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει ήδη τους Κώστα Μανωλά (από τη Νάπολι) και Μπαντιουγκού Φαντιγκά (από την Παρί Σεν Ζερμέν).

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες ετοιμάζονται να φέρουν στην Ελλάδα τον Ζοάο Καρβάλιο από την Νότιγχαμ Φόρεστ και τον Βασίλη Ζαγαρίτη από την Πάρμα.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει ακουστεί ξανά στο παρελθόν για τους «ερυθρόλευκους», χωρίς όμως τότε να έχει προχωρήσει το φλερτ σε γάμο.

Ο 25χρονος άσος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει χρόνο συμμετοχής στην αγγλική ομάδα (φέτος έχει οκτώ συμμετοχές, τρεις ως βασικός) και ψάχνει ομάδα για να πάρει τα πάνω του.

Κάπως έτσι εξετάστηκε η προοπτική του Ολυμπιακού, ο οποίος κατέληξε στην περίπτωση του Ζαγαρίτη για το αριστερό άκρο της άμυνας. Για τον Έλληνα μπακ-χαφ είχαν ενδιαφερθεί άλλες δύο ομάδες της Β’ κατηγορίας στην Ιταλία, η Κροτόνε και η Κοσέντσα, όμως ο παίκτης θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ