aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕξελίξεις με Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό

Εξελίξεις με Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό

Ημέρες εξελίξεων στον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» αναμένουν νεότερα από δύο σημαντικά μέτωπα και συγκεκριμένα από τις υποθέσεις Κουρμπέλη και Λινγκρ. Νωρίτερα αναμένεται να κάτσει η μπίλια σε ό,τι αφορά τον αρχηγό του «τριφυλλιού», ο οποίος πρόκειται να απαντήσει στον σύλλογο για την πρόταση που του έχει καταθέσει για συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές.

Εντός της ημέρας ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα ο 29χρονος μεσοαμυντικός θα πει το «ναι» ή το «όχι» στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την προσφορά που του έχει γίνει, ώστε να ρίξει… άγκυρα στην ομάδα, στην οποία αγωνίζεται τα έξι τελευταία χρόνια.

Μεγαλύτερη υπομονή απαιτείται για την περίπτωση του Λινγκρ, όπως είναι λογικό, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Σλάβια πράγας ο 29χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει δώσει δύο αρνητικές απαντήσεις στους Τσέχους για νέο συμβόλαιο. Ασφαλώς, στη λίστα του Παναθηναϊκού υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ