aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έξαλλος ο Μπέντο με τη διακοπή

Τρελαμένος είναι ο Πάουλο Μπέντο για τη διακοπή πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος προπονητής αντιλαμβάνεται μεν τη σοβαρότητα της πυρκαγιάς στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, αλλά όχι και το τι εξυπηρετεί η διακοπή του πρωταθλήματος. Και επειδή είναι λίγους μήνες στην Ελλάδα, προφανώς δεν έχει συνηθίσει (όπως ίσως άλλοι με περισσότερη εμπειρία στα του ελληνικού ποδοσφαίρου) σε αυτό το καθεστώς αβεβαιότητα για το αν και πότε θα ξαναρχίσει η δράση.

Ο Μπέντο είναι έντονα προβληματισμένος για τον εξής λόγο: την επόμενη Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Γιουνγκ Μπόις για το Europa League με στόχο να «σφραγίσει» την πρόκριση. Εφόσον, όπως όλα δείχνουν, δεν υπάρχει πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο, οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε στο ματς αυτό έχοντας να αγωνιστούν από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 6 Νοεμβρίου. Επιπροσθέτως, θα επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο (ήδη στα «χρωστούμενα» είναι και οι δύο πρώτες αγωνιστικές) το πρόγραμμα της ομάδας στην περίοδο των γιορτών και μέσα στο 2017, τη στιγμή που τα πιθανότερο είναι πως μόνο ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στην Ευρώπη με το νέο έτος.

Στο μεταξύ, μετά από αρκετές μέρες που οι εγκαταστάσεις του Ρέντη ήταν άδειες, από χθες απέκτησαν ξανά ζωή. Στις επάλξεις επέστρεψαν οι Έλληνες διεθνείς της Ανδρών και ο Ιντέγε, ενώ αύριο αναμένονται οι Μιλιβόγεβιτς και Ρέτσος. Τελευταίοι, την Πέμπτη, θα επιστρέψουν οι Αφρικανοί Ντα Κόστα και Ρομαό, που μάλιστα θα τεθούν αντιμέτωποι στο Μαρόκο-Τόγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ