aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ευρωπαϊκές ματιές σε Τζίμα

Τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο ξεκίνησε να ξετυλίγει ο Στέφανος Τζίμας, ο οποίος στο παιχνίδι με τον Ιωνικό έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Είναι λογικό ο νεαρός φορ να αρχίσει να απασχολεί ομάδες από το εξωτερικό, την ώρα που ο Ραζβάν Λουτσέσκου προσπαθεί να ρίξει τους τόνους για τον ντόρο που γίνεται.

«Για να φτάσει ακόμη σε υψηλό επίπεδο, έχει δρόμο. Για αυτό όλοι πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να τον αφήσουμε να εξελιχθεί, είναι εύκολο να πάει από τον έναν δρόμο στον άλλο», είπε ο Ρουμάνος για τον ταλαντούχο άσο.
Όπως γράφει σήμερα η SportDay ο Τζίμας έχει αναγκάσει ουκ ολίγες ευρωπαϊκές ομάδες να έχουν σημειώσει το όνομά του στα μπλοκάκια τους.

Ο Άγιαξ τον έχει τσεκάρει εδώ και αρκετό καιρό, ενώ στην Ιταλία γράφτηκε πως υπάρχει ενδιαφέρον της Φιορεντίνα και η Μίλαν τον έχει παρακολουθήσει μαζί με τους Κουλιεράκη και Κωνσταντέλια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ