aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕβδομάδα αποφάσεων και εξελίξεων στην ΑΕΚ

Εβδομάδα αποφάσεων και εξελίξεων στην ΑΕΚ

Κρίσιμη εβδομάδα είναι αυτή που ξεκίνησε για την ΑΕΚ, αφού στη διάρκειά της αναμένονται σημαντικές εξελίξεις εντός αλλά και… εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Άπαντες περιμένουν τις τελικές αποφάσεις και ανακοινώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη για τη λειτουργία της ΠΑΕ. Θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές σε καίρια πόστα, ενώ δεν θα γίνουν απλές αντικαταστάσεις, αλλά και προσθήκες που θα αλλάξουν το οργανόγραμμα. Ανάμεσα στα ονόματα που φέρονται προ των πυλών είναι αυτό του Μπρούνο Άλβες, χωρίς να έχει γίνει ακόμη γνωστός ο ακριβής ρόλος που θα έχει ο Πορτογάλος.

Από εκεί και πέρα, θα «τρέξουν» αρκετά ζητήματα για το αγωνιστικό κομμάτι. Όχι άμεσα στα μεταγραφικά, καθώς οι κινήσεις που θα γίνουν είναι σε συνάρτηση με το μέλλον αρκετών παικτών. Πολλοί εξ αυτών που έχουν συμβόλαια είναι αμφίβολο, για διαφορετικούς λόγους, να αποχωρήσουν. Ερωτηματικά, λοιπόν, αποτελεί η παρουσία των Μάνταλου, Τζαβέλλα, Άμραμπατ, Μισελέν, Ανσαριφάρντ, Βράνιες, Λε Ταλέκ, Τάνκοβιτς, Τσιντώτα και Σβάρνα.

Πέρα από την επιθυμία κάθε παίκτη ξεχωριστά, ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει καθοριστικό λόγο σε κάθε περίπτωση. Ο Αργεντινός προπονητής είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη διοίκηση και κάθε απόφαση θα έχει τη δική του «σφραγίδα», ενώ ανάλογα με τις αποχωρήσεις θα επηρεαστεί και ο τελικός αριθμός μεταγραφών που θα κάνει η ΑΕΚ, που λογικά θα είναι (και φέτος) πολλές.

Παράλληλα, ο Αλμέιδα «τρέχει» σε συνεργασία με τη διοίκηση κάποιες συζητήσεις με μεταγραφικούς στόχους (όπως του Ορμπελίν Πινέδα), ενώ έχουν τεθεί υπόψη του κάποιοι στόχοι από την εγχώρια αγορά. Λέγεται πως ο 31χρονος Σουηδός δεξιός μπακ Ντάνιελ Σούντγκρεν, που μένει ελεύθερος από τον Άρη, είναι stand by και ο νέος προπονητής θα αποφασίσει ΚΑΙ για αυτή την κίνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ