aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕτοιμάζει αλλαγές με Σλόβαν ο Μαρτίνς, για βασικοί Βάτσλικ και Ονιεκούρου

Ετοιμάζει αλλαγές με Σλόβαν ο Μαρτίνς, για βασικοί Βάτσλικ και Ονιεκούρου

Με στόχο το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη την Σλόβαν Μπρατισλάβας και ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προβεί σε αλλαγές στο βασικό του σχήμα.

Όπως αναφέρει η Live Sport, ο Πορτογάλος ενδέχεται να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά τον Βάτσλικ αντί του Τζολάκη στο τέρμα, ενώ υποψηφιότητα για τη βασική ενδεκάδα θέτει και ο Ονιεκούρου.

Εκτός θα μείνουν ο τιμωρημένος Μπα και ο «φευγάτος» Σεμέδο, με Παπασταθόπουλο και Μάρκοβιτς να συνθέτουν το δίδυμο των στόπερ, με τον Αγκιμπού Καμαρά να έχει κι αυτός πιθανότητες να μπει στο αρχικό σχήμα, πιθανότατα αντί του Μπουχαλάκη.

Αλλαγή θα δούμε πιθανότατα και στο δεξί άκρο της άμυνας, με Λαλά αντί Ανδρούτσου.

Μιλάμε δηλαδή για ενδεκάδα αλλαγμένη κατά 6/11 σε σχέση με το δεύτερο ματς ενάντια στη Λουντογκόρετς, με τους Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Μασούρα και Ελ Αραμπί να δείχνουν, για την ώρα, αμετακίνητοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ