aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈρευνα της Αστυνομίας για πιθανή ανθρωποκτονία οπαδού της ΑΕΚ Αθηνών στη Φιλαδέλφεια

Έρευνα της Αστυνομίας για πιθανή ανθρωποκτονία οπαδού της ΑΕΚ Αθηνών στη Φιλαδέλφεια

Έρευνα έχει ξεκινήσει η αστυνομία Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας μετά από τον θάνατο οπαδού της ΑΕΚ πέριξ του γηπέδου λίγες ώρες πριν το ματς-φιέστα με τον Βόλο στην «OPAP Arena».

Συγκεκριμένα, ένας οργανωμένος οπαδός των «κιτρινόμαυρων» φέρεται να δέχτηκε επίθεση από άλλους οπαδούς της Ένωσης. Ωστόσο, είχε μεταφερθεί εκείνη την ημέρα στο νοσοκομείο με συμπτώματα πιθανού εγκεφαλικού. Τρεις ημέρες αργότερα, στις 18 του μήνα, πήρε εξιτήριο από το «Γεννηματάς» αλλά το ίδιο βράδυ διακομίστηκε εκ νέου σε νοσοκομείο και συγκεκριμένα στον «Ευαγγελισμό».

Τελικά, το ίδιο βράδυ ο άτυχος οπαδός κατέληξε, ενώ ως εκείνο το σημείο δεν υπήρξαν αναφορές περί ξυλοδαρμού.

Παρόλα αυτά, υπάρχει τις τελευταίες ημέρες «ανατροπή» σκηνικού αφού πρόσωπα του περιβάλλοντός του και διάφορες μαρτυρίες από ανθρώπους που ήταν παρόντες, κάνουν λόγο για ξυλοδαρμό του άτυχου οπαδού από άλλους οπαδούς.

Την ίδια ώρα, διενεργείται ιατροδικαστική εξέταση (νεκροψία, νεκροτομή και τοξικολογικές εξετάσεις), η οποία πιθανότατα θα ολοκληρωθεί σύντομα αφού η κηδεία αναμένεται να γίνει την Πέμπτη 25 Μαΐου.
Εφόσον προκύψουν στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση που θα δείχνουν εγκληματική ενέργεια, τότε ο εισαγγελέας αναμένεται να διατάξει προκαταρκτική εξέταση για ανθρωποκτονία. Και φυσικά στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθεί υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της «OPAP Arena», ώστε να συγκεντρωθούν περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση.

Παρακάτω ένα σχετικό ποστάρισμα για το γεγονός από σελίδα που διατηρούν φίλοι της ΑΕΚ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ