aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈρχεται ο Ντρέγκερ, μετά την Ομόνοια ο εξτρέμ

Έρχεται ο Ντρέγκερ, μετά την Ομόνοια ο εξτρέμ

Το ένα από τα δύο κενά που υπάρχουν στις θέσεις των μπακ θα καλύψει σήμερα ή το αργότερο αύριο ο Ολυμπιακός.

Το μεσημέρι αναμένεται στην Αθήνα ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ, ο οποίος είναι γεννημένος στη Γερμανία και είναι 13 φορές διεθνής με την εθνική Τυνησίας από όπου είναι η καταγωγή του.

Ο 24χρονος άσος, λοιπόν, θα έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να αποτελέσει το «μπακ απ» του Ραφίνια στο δεξί άκρο της «ερυθρόλευκης» άμυνας.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς θα ήθελε έναν οπισθοφύλακα για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν οι Πειραιώτες είναι σε επαφές με τη Λίβερπουλ για τον 19χρονο αριστερό μπακ, Γιασέρ Λαρουσί.

Ο νεαρός άσος εξετάζεται ως εναλλακτική λύση, στην περίπτωση που στραβώσει η υπόθεση του Ματέους Ρέις λόγω των… παιχνιδιών που κάνουν στη Ρίο Άβε που έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες του και σκοπεύουν να τον βάλουν στο ματς με τη Μίλαν στα πλέι οφ του Europa League την ερχόμενη Πέμπτη.

Από εκεί και πέρα, στον Ολυμπιακό παραμένει ανοικτό το θέμα του εξτρέμ, με τους Γκάρι Ροντρίγκες, Σοφιάν Μπουφάλ, Ανβάρ Ελ Γκαζί, Ρασίντ Γκεζάλ και Γιανίκ Μπολασί να είναι κάποιοι από τους παίκτες που παραμένουν στο «στόχαστρο».

Ωστόσο, το συγκεκριμένο θέμα φαίνεται πως πηγαίνει μετά τον επαναληπτικό με την Ομόνοια, για να πείσουν τον οποιοδήποτε στόχο με τη συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Champions League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ