aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Επτάμιση μήνες δεν πήρα χρήματα»

Το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ηρακλής, ταλαιπώρησαν και συνεχίζουν να αποτελούν το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον «γηραιό». Και ο Κοστίν Λάζαρ αναφερόμενος στα όσα έζησε, σε μια άτυχη γι αυτόν σεζόν, κατέδειξε το μέγεθος του προβλήματος.

Ο Ρουμάνος αμυντικός μέσος, κατέθεσε προσφυγή για να διεκδικήσει τα χρήματά του, σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Μετρόπολις» είπε πως για «επτάμιση μήνες δεν πήρα χρήματα από τον Ηρακλή», αλλά ξεκαθάρισε πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα, αφού δεν επιθυμεί να φύγει από αυτόν ως αποτυχημένος.

«Επτάμιση μήνες δεν πήρα χρήματα από τον Ηρακλή. Αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα για μένα. Στο τελευταία παιχνίδι μίλησα με τον Παπαθανασάκη αι ζήτησα εξηγήσεις», είπε αρχικά, ο Ρουμάνος χαφ.

Για τον τραυματισμό του: «Έμεινα επτά μήνες εκτός γηπέδων. Δεν ήταν δικό μου το λάθος που έμεινα τόσο καιρό. Σέβομαι τον Ηρακλή και δεΝ θέλω να μιλήσω γι’ αυτό. Σέβομαι τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά δεν ήταν δικό μου λάθος. Τόσο καιρό δε μίλησα και προσπαθούσα συνεχώς πώς θα επανέλθω σε καλή κατάσταση. Το τι έγινε το κρατάω για μένα».

Για την κουβέντα που είχε με τον Παπαθανασάκη: «Εγώ είπα στον πρόεδρο πως αν είμαι καλά θα έχω καλή απόδοση, του είπα πως αν τραυματιστώ ξανά δεν θέλω χρήματα. Δεν ήθελε να με κρατήσει. Όρισα τον δικηγόρο μου, να μιλάει μαζί του».

Για την επιθυμία του: «Εγώ θέλω να μείνω στον Ηρακλή. Δε θέλω να φύγω ως αποτυχημένος. Θέλω σαν τρελός να παίξω γι αυτή την ομάδα. Έχω όρεξη να αγωνιστώ και να προσφέρω».

Για τη θέση που τερμάτισε ο Ηρακλής: «Θα μπορούσε η ομάδα να τερματίσει πολύ πιο ψηλά. Ο προπονητής έκανε τα πάντα γι’ αυτή την ομάδα. Αν λυθούν πολλά προβλήματα που έχει η ομάδα, ακόμα και χωρίς άδεια μπορεί να πετύχει πολλά η ομάδα. Η ομάδα δεν είχε εμπειρία φέτος, αλλά είχε μεγάλη όρεξη για να πετύχει».

Για το πόσο επηρέαζε το οικονομικό στα αποδυτήρια: «Το οικονομικό επηρέαζε τους παίκτες. Την ώρα του αγώνα αυτό δεν το σκέφτεσαι, αλλά με καλύτερο μπάτζετ και συνθήκες, η ομάδα μπορεί να πάει ακόμα πιο ψηλά».

Για τον προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο: «Έκανε πολύ καλή δουλειά. Άλλος στη θέση του θα είχε φύγει με τις συνθήκες που είχε να αντιμετωπίσει. Του ζητάω συγγνώμη για το ότι δεν τον βοήθησα. Αλλά ξέρει κι αυτός πως δεν έφταιγα εγώ.  Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν μάλωσα με τον Ηρακλή. Θέλω να μείνω και η προσφυγή ήταν η μοναδική οδός για να εξασφαλίσω τα χρήματά μου», ολοκλήρωσε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ