aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕΠΟ: «Αυτά ισχύουν για την έλευση των ελίτ διαιτητών»

ΕΠΟ: «Αυτά ισχύουν για την έλευση των ελίτ διαιτητών»

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την έλευση ελίτ διαιτητών στη συνέχεια των playoffs της Stoiximan Super League.

Σε αυτήν η Ομοσπονδία αναφέρει βήμα-βήμα τις κινήσεις που έγιναν πάνω σε αυτό το κομμάτι τις τελευταίες ημέρες. Επισημαίνει αφενός ότι ο Τάκης Μπαλτάκος ενημερώθηκε όσο ήταν στη Νιόν για την επικοινωνία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Αλεξάντερ Τσέφεριν Όπως και ότι απάντησε θετικά στην πρόταση της UEFA για παροχή συνδρομής για την ανεύρεση ελίτ διαιτητών.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Για την αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με την έλευση elite διαιτητών στην συνέχεια των playoffs, γνωστοποιούμε τα ακόλουθα.

α) Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ μετέβη στην Nyon την Τρίτη 28.03.2023.

β) Εκεί του γνωστοποιήθηκε ότι ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης είχε επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της UEFA μερικές μέρες πριν ζητώντας elite διαιτητές.

γ) Του γνωστοποιήθηκε επίσης ότι αντίστοιχη επιστολή είχε αποστείλει και η SL1.

δ) H UEFA μέχρι την Τρίτη δεν είχε προβεί σε καμιά ενέργεια επειδή βάσει του καταστατικού της ενεργεί μόνο κατόπιν αιτήματος της Εθνικής Ομοσπονδίας.

ε) Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ ρωτήθηκε αν συμφωνεί για την παροχή συνδρομής ως προς το θέμα αυτό και κατόπιν της θετικής απάντησής του ζητήθηκε η αποστολή επιστολής.

στ) Η επιστολή απεστάλη την επόμενη ημέρα Τετάρτη 29.3.2023.

ζ) Το απόγευμα της ίδιας μέρας και μετά την αποστολή της επιστολής του Προέδρου της ΕΠΟ δόθηκε η εντολή στα αρμόδια όργανα της UEFA για επικοινωνία με τον κ. Μπένετ για την παροχή της σχετικής συνδρομής που ζήτησε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ