aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπιβεβαιώνουν και οι Πορτογάλοι για τη μεταγραφή του Σεμέδο στην Πόρτο

Επιβεβαιώνουν και οι Πορτογάλοι για τη μεταγραφή του Σεμέδο στην Πόρτο

Θέμα ημερών ή ακόμα και ωρών φαίνεται πως είναι η οριστικοποίηση της μεταγραφής του Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό στην Πόρτο.

Όπως επιβεβαιώνει και η A Bola, ο 27χρονος στόπερ αναμένεται να ταξιδέψει στην Πορτογαλία τις επόμενες ημέρες για να υποβληθεί ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Κονσεϊσάο.

«Η αξία της ρήτρας αγοράς του κεντρικού αμυντικού εξακολουθεί να καθυστερεί τη συμφωνία, γιατί οι Έλληνες θέλουν να είναι υποχρεωτική και πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ. Οι “δράκοι” όμως αύξησαν το ποσό δανεισμού του Πορτογάλου διεθνή σε 1 εκατομμύριο ευρώ ως αντάλλαγμα. Ο Ζορζ Μέντες είναι ενεργός στις διαπραγματεύσεις και θα επιδιώξει να ολοκληρώσει άμεσα τη συμφωνία, ώστε αυτή την εβδομάδα ο Ρούμπεν Σεμέδο να ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει συμβόλαιο και να ενταχθεί στην Πόρτο», αναφέρει σχετικά το εν λόγω δημοσίευμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ