aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπιστρέφουν οι «κατάσκοποι» στο Καραϊσκάκη

Επιστρέφουν οι «κατάσκοποι» στο Καραϊσκάκη

Παραδοσιακά τα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων στην Ελλάδα, ενώ αποτελούν μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ανθρώπους των ξένων συλλόγων να βρεθούν στη χώρα μας για να τσεκάρουν υποψήφιους στόχους.

Αυτό λόγω της πανδημίας δεν ήταν εφικτό και η δουλειά έβγαινε από μακριά, ώστε να μπορέσουν οι σκάουτερ ή οι μάνατζερ που έχουν αναλάβει την παρακολούθηση παικτών ή ομάδων να βγάλουν από κοντά τα συμπεράσματά τους.

Από τη στιγμή που επέστρεψαν οι οπαδοί στα γήπεδα, ήταν θέμα χρόνου να επιστρέψουν και οι κατάσκοποι. Αυτό θα συμβεί, αρχής γενομένης, από το αποψινό ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, καθώς στα επίσημα του γηπέδου θα βρεθούν αρκετοί σκάουτερ ξένων συλλόγων.

Άλλωστε, δεν είναι λίγοι οι «ερυθρόλευκοι» άσοι που έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον διάφορων… μνηστήρων, μεταξύ άλλων ο MVP της 2ης αγωνιστικής στο Europa League, Γιώργος Μασούρας, το… διαμαντάκι Αγκιμπού Καμαρά και ο Μαντί Καμαρά που απασχολεί «ζεστά» ομάδες από Γερμανία, Ιταλία και Αγγλία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ