aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης (pic)

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Πασχαλάκης (pic)

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να ενισχυθεί και στη θέση του τερματοφύλακα, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Οι Πειραιώτες εξέταζαν από καιρό την περίπτωση του 33χρονου γκολκίπερ και μπήκαν στη διαδικασία να τον κάνουν δικό τους μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Τόμας Βατσλίκ (τραυματίστηκε στον ώμο στον αγώνα με την Ελβετία).

Ο Πασχαλάκης πέρασε από ιατρικά το πρωί της Πέμπτης, στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του, με το deal να επισημοποιείται το απόγευμα. Μάλιστα, ο 33χρονος τερματοφύλακας θα μπει στην ευρωπαϊκή λίστα των ερυθρόλευκων για τα τέσσερα σημαντικά παιχνίδια του Europa League.

Ο 33χρονος διεθνής τερματοφύλακας είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και τελικά ντύθηκε στα ερυθρόλευκα. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης αγωνιζόταν από το 2017 και στη διάρκεια αυτής της πενταετίας έπαιξε σε 179 ματς, κατακτώντας το πρωτάθλημα του 2019 και τρία Κύπελλα (2018, 20129, 2021).

Στην καριέρα του του έχει υπερασπιστεί επίσης την εστία του ΠΑΣ Γιάννινα, του Πανθρακικού και του Λεβαδειακού. Ο Πασχαλάκης ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, ενώ από το 2003 έως το 2005 ήταν σε αυτές του Ολυμπιακού.

Paschalakis1 (1)

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Ο 33χρονος τερματοφύλακας, γεννημένος στις 28 Ιουλίου 1989, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».

Έχει παίξει σε 148 αγώνες στη Super League και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ελλάδας, την οποία έχει εκπροσωπήσει τρεις φορές.

Στο παρελθόν βρέθηκε στην ακαδημία του Ολυμπιακού, ενώ αγωνίστηκε σε Ηλιούπολη, Λεβαδειακό, Πανθρακικό, ΠΑΣ Γιάννινα και ΠΑΟΚ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ