aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Επίσημο: Στον Ατρόμητο ο Γιαννιώτης!

Εντυπωσιακό… finish στις μεταγραφές ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν και επίσημα την απόκτηση του Ανδρέα Γιαννιώτη, που είχε μείνει ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, υπογράφοντας συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Γιαννιώτη για τον επόμενο χρόνο, με τις δύο πλευρές να διατηρούν και οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα έτος.

Ο Ανδρέας θεωρείται πια μέλος της οικογένειας της ομάδας μας, μετρώντας ήδη δύο χρονιές (2017/18, 2020/21) στην καριέρα του με το «Αστέρι» στο στήθος, έχοντας καταγράψει 44 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Ήταν ο βασικός μας τερματοφύλακας τη σεζόν 2017/18, στην οποία ο Ατρόμητος τερμάτισε στην 4η θέση και με την αγωνιστική του απόδοση έφτασε μέχρι και την Εθνική ομάδα, πραγματοποιώντας και δύο συμμετοχές.

Εκείνη τη σεζόν αναδείχθηκε ο Κορυφαίος Τερματοφύλακας της Super League από τους συναδέλφους του στον ΠΣΑΠ, ενώ κατέγραψε τότε την 7η ιστορικότερη επίδοση απαραβίαστης εστίας (765 συνεχόμενα λεπτά) στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Εθνικό Γαζώρου και με τις εμφανίσεις του κατάφερε να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, αγωνιζόμενος στη συνέχεια με τη μορφή δανεισμού σε Φωστήρα, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο.

Μετά τον Ατρόμητο αγωνίστηκε και πάλι στον Ολυμπιακό, ενώ πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ