aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕπίσημο: Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Κώτσιρας

Επίσημο: Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Κώτσιρας

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Γιάννης Κώτσιρας.
Ο Έλληνας δεξιός μπακ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι», το οποίο καλοσωρίζει τον 28χρονο άσο στην «πράσινη» οικογένεια μετά την πορεία που έκανε στην Τρίπολη με τη φανέλα του Αστέρα και έφτασε μέχρι και την Εθνική Ελλάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση με μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης, του Έλληνα διεθνή αμυντικού, Γιάννη Κώτσιρα. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.
Ο Γιάννης Κώτσιρας γεννήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 1992 στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας. Ποδοσφαιρικά ξεκίνησε στη Δόξα Μεγαλόπολης, συνέχισε στον ΑΟ Φαλεσίας, μεταπήδησε το 2012 στον Παναρκαδικό και το 2016 πήρε μεταγραφή στον Αστέρα Τρίπολης. Στην καριέρα του έπαιξε χρόνια ως εξτρέμ, αλλά τα τελευταία χρόνια καθιερώθηκε με επιτυχία στη θέση του δεξιού μπακ. Στον Αστέρα κατέγραψε 113 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού και έφτασε στην Εθνική ομάδα όπου αγωνίστηκε σε δύο παιχνίδια.

Γιάννη καλώς όρισες στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ