aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Τζίμας

Εδώ και περίπου 10 μέρες ήταν γνωστή η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα για τον Παναγιώτη Τζίμα. Ωστόσο, από σήμερα ο 20χρονος επιθετικός είναι και επίσημα μέλος της οικογένειας της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Το deal έχει κλείσει για περίπου 400.000 ευρώ ενώ οι Αρκάδες διατηρούν και ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20%.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την παραχώρηση με μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Τζίμα στον ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή. Ευχόμαστε στον Παναγιώτη Τζίμα καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα.

Η δήλωση του Παναγιώτη Τζίμα:

«Ένα σπουδαίο και καθοριστικό κεφάλαιο για τη συνέχεια της επαγγελματικής μου εξέλιξης και καριέρας ολοκληρώνεται σήμερα. Στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ χρωστάω ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που μου έδωσε να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες της ομάδας, κύριο Μπάκο και κύριο Καϋμενάκη για όσα μου έχουν προσφέρει, αλλά και για το γεγονός ότι έχουν δημιουργήσει μια ομάδα η οποία σέβεται και δίνει μεγάλη σημασία στα νέα παιδιά. Επίσης τους ανθρώπους της διοίκησης του ΑΣΤΕΡΑ, οι οποίοι ήταν πάντα δίπλα μου και βέβαια όλους τους προπονητές και όλους τους συμπαίκτες αυτά τα χρόνια, από τα τμήματα υποδομής έως την πρώτη ομάδα, για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Εύχομαι στον ΑΣΤΕΡΑ καλή συνέχεια, καλή πορεία με πολλές επιτυχίες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ