aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Επιμένει ο Ολυμπιακός για Πικέρες

Μπορεί χθεσινοβραδινά δημοσιεύματα από τη Λατινική Αμερική να στέλνουν τον Χοακίν Πικέρες στην Παλμέιρας, αλλά ο Ολυμπιακός δεν πτοείται. Οι «ερυθρόλευκοι» επιμένουν για την απόκτηση του Ουρουγουανού αριστερού μπακ-χαφ και έχουν κάνει πρόταση 1,8-2 εκατ. ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του από την Πενιαρόλ και τη Ρίβερ Πλέιτ της Ουρουγουάης.

Τα περί deal με την Παλμέιρας μάλλον είναι «κόλπα» για να ανέβει η τιμή του (υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά όχι συμφωνία, όπως διαβεβαιώνει ο ατζέντης του παίκτη), καθώς η ομάδα από τη Βραζιλία απέκτησε ήδη τον Ζόρζε από τη Μονακό για τη θέση του αριστερού μπακ. Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, επιμένει και αναμένει την απάντηση των Ουρουγουανών, αλλά δεν θα περιμένει για πάντα.

Εναλλακτικές λύσεις υπάρχουν και μάλιστα πολύ καλές. Χθες γράφτηκε στην Πολωνία για τον Αρκάντιους Ρέτσα, που ανήκει στην Αταλάντα, ενώ υπάρχει στα υπόψη και ο Τζορτζ Μπέλο, ο 19χρονος Αμερικανονιγηριανός της Ατλάντα Γιουνάιτεντ που αρέσει και παρακολουθείται εδώ και καιρό.

Σε ό,τι αφορά στον εξτρέμ, ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση της Μονακό στην πρόταση για δανεισμό με οψιόν αγοράς του Χένρι Ονιεκούρου, ενώ πάντα είναι ανοιχτό και το θέμα του Ζορζ-Κέβιν Ενκουντού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ