aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Επαφές με Δώνη η ΑΕΚ Αθηνών

Και ξαφνικά άνοιξε θέμα προπονητή στην ΑΕΚ, στην οποία το βράδυ της Παρασκευής έφερε ραγδαίες εξελίξεις με την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο 51χρονος Σέρβος κόουτς είχε δεχθεί κρούση από την Νταμάκ της Σαουδικής Αραβίας, η οποία δεδομένα τον απασχολούσε, και έπειτα και από αυτό το γεγονός άνοιξε για τα καλά θέμα προπονητή με αποτέλεσμα το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο ακόμη για τον πάγκο της ομάδας καθώς φαίνεται πως δεν περίμεναν τόσο άμεσες εξελίξεις και διαζύγιο με τον Μιλόγεβιτς. Ωστόσο από την άλλη είναι κάτι που δεν τους… χάλασε κιόλας.

Την ΑΕΚ αυτή η εξέλιξη τη βρίσκει εν μέσω της διακοπής των υποχρεώσεων για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, ωστόσο άμεσα κινούνται για τον διάδοχο του Σέρβου προπονητή.

Ήδη μάλιστα στη λίστα υπάρχουν κάποια ονόματα και έχουν λάβει χώρα οι πρώτες επαφές. Αυτές αφορούν τον Γιώργο Δώνη και τον Αργύρη Γιαννίκη. Αμφότεροι βρίσκονται χωρίς ομάδα, με τον Δώνη να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από την Αλ Ουάντα της Σαουδικής Αραβίας και τον Γιαννίκη να αποτελεί παρελθόν εδώ και κάποιους μήνες από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Και με τους δύο Έλληνες προπονητές η ΑΕΚ έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές ενώ είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν κι άλλες περιπτώσεις προκειμένου να γίνει η κατάλληλη επιλογή. Το δεδομένο είναι ότι μέσα στις επόμενες ώρες και μέρες οι συζητήσεις για τον αντικαταστάτη του Μιλόγεβιτς θα ενταθούν…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ