aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈντονο ενδιαφέρον και από άλλη ελλαδική ομάδα για τον Μπεναβίδες που θέλει η ΑΕΚ Αθηνών

Έντονο ενδιαφέρον και από άλλη ελλαδική ομάδα για τον Μπεναβίδες που θέλει η ΑΕΚ Αθηνών

Είναι γνωστό εδώ και λίγες μέρες πως η ΑΕΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Κάρλος Μπεναβίδες, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε.

Ο 24χρονος άσος πρόκειται για μία πολύ καλή περίπτωση για την ενίσχυση της «Ένωσης», όμως τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θεωρούνται. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από τον κύκλο του ποδοσφαιριστή, η ΑΕΚ δεν παίζει μόνη της από την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από άλλη ελλαδική ομάδα, η οποία αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση μέσα στις επόμενες μέρες, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ποια είναι. Ο νεαρός χαφ θα εξετάσει όλες τις προοπτικές και θα αποφασίσει, με το θέμα της ΑΕΚ να μην θεωρείται εύκολο.

Ειδικά, όταν στο παιχνίδι μπαίνει και η… Ιντεπεντιέντε. Πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο σύλλογος της Αργεντινής έχει κάνει ήδη πρόταση ανανέωσης στον Ουρουγουανό μέσο, με 3 ραντεβού να έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. Αυτός έχει πει όχι γιατί θέλει να κοιτάξει Ευρώπη, όμως δεν τους έχει κλείσει τελείως την πόρτα και θέλει να κάνει άλλη μια συνάντηση μαζί τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ