aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈναν βελτιωμένο αμυντικά Παναθηναϊκό θέλει ο Γιοβάνοβιτς

Έναν βελτιωμένο αμυντικά Παναθηναϊκό θέλει ο Γιοβάνοβιτς

Ιδιαίτερο βάρος στην αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού ρίχνει πλέον ο Ιβάν Γιοβανοβιτς. Ο τεχνικός του τριφυλλιού κρίνει ότι οι πράσινοι πρέπει να γίνουν καλύτεροι αμυντικά και να θυμίζουν την συμπαγή εικόνα ομάδας που είχαν και στην αρχή της σεζόν για να έχει ακόμη καλύτερη εικόνα από αυτή που έχει μέχρι τώρα.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού διαπίστωσε το πρόβλημα αυτό και σε κάποιες στιγμές του τελευταίου παιχνιδιού του με τη Λαμία, όταν για ένα διάστημα δέχθηκε κάποιες φάσεις με μεγάλη ευκολία. Έτσι έχει αρχίσει να δουλεύει πάνω σε αυτό τον τομέα εκτιμώντας ότι θα είναι σημαντικό αυτό να φανεί και από το παιχνίδι με τον Άρη.

Σε αυτό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει στην διάθεσή του και τον Κουρμπέλη ο οποίος έχει εκτίσει την ποινή του από την κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Όπως μετέφερε στο ρεπορτάζ του χθες ο Τάσος Νικολογιάννης είναι αρκετά πιθανό ο Κουρμπέλης να επιστρέψει και στην 11άδα με τον Γιοβάνοβιτς να σκέφτεται να κάνει αλλαγές στην 11άδα της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ