aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Εμφύλιος» στην Παρί για τη μεταγραφή του Φαντιγκά στον Ολυμπιακό

«Εμφύλιος» στην Παρί για τη μεταγραφή του Φαντιγκά στον Ολυμπιακό

Την αντίδραση των οπαδών και των Μέσων Ενημέρωσης εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν και του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο προκάλεσε η μεταγραφή του Μπαντιουγκού Φαντιγκά στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, επικράτησε χαμός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του γαλλικού συλλόγου, με τους φίλους της ομάδας να επιρρίπτουν ευθύνες στον Αργεντινό τεχνικό, τον οποίο κατηγορούν πως «έφαγε» όλα τα παιδία που είχε ξεχωρίσει ο Τόμας Τούχελ το προηγούμενο διάστημα.

Την ώρα, μάλιστα, που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του νεαρού Γάλλου χαφ (με ρίζες από το Μάλι) υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση στο Twitter, με τους χρήστες να ρίχνουν τα βέλη τους στο προπονητή και στη διοίκηση για αυτή την εξέλιξη.

«Πώς γίνεται να φεύγει τόσο εύκολα ένα μεγάλο ταλέντο; Πρόκειται για μία αδιανόητη απώλεια. Κανένας δεν κατάλαβε πώς έγινε η μεταγραφή τόσο ξαφνικά και δίχως να τον δει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο», ανέφεραν μεταξύ άλλων τα γαλλικά δημοσιεύματα και πρόσθεταν: «Για ποιο λόγο δεν του έδωσε ευκαιρία; Επειδή ήθελε να “τελειώσει” όλα τα “παιδιά” του Τόμας Τούχελ;».

Στο ίδιο πνεύμα και οι οπαδοί της Παρί, οι οποίοι αναρωτιόντουσαν «γιατί έγινε η μεταγραφή;».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ