aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈμειναν στο μηδέν και στα... χαμηλά Απόλλωνας και Λαμία

Έμειναν στο μηδέν και στα… χαμηλά Απόλλωνας και Λαμία

Απόλλων Σμύρνης και Λαμία χρειάζονταν νίκη για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας της Super League 1 αλλά τελικά βολεύτηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας, μένοντας στο 0-0 στην Ριζούπολη.

Το πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, σε αντίθεση με το δεύτερο, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να βρίσκεται πλέον στο +1 από τον ουραγό, Ατρόμητο, και τους Λαμιώτες να πιάνουν τον Ιωνικός τη 10η θέση της βαθμολογίας.

Το ματς

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε πριν το πεντάλεπτο και ανήκε στους γηπεδούχους. Πρώτα ο Άλβες είδε τον Γκαραβέλη να αποκρούει την κεφαλιά του και εν συνεχεία ο Ιωαννίδης απέτυχε από πλεονεκτική θέση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Λαμιώτες κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς και στο 18’ βρήκαν δίχτυα με τον Ελευθεριάδη, το γκολ ωστόσο ακυρώθηκε για οφσάιντ. Έξι λεπτά αργότερα ο Προβυδάκης εκτέλεσε φάουλ όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι και έξω, με τον Φαν Λα Πάρα να ηττάται από τον Γκαραβέλη, που έβγαλε το σουτ του Ολλανδού σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση, ο Έλληνας τερματοφύλακας μπλόκαρε την κεφαλιά του Παμλίδη.

Στο 42’, ο Λισγάρας έπιασε ένα υπέροχο γυριστό σουτ μετά από εκτέλεση φάουλ αλλά είδε τον Γκαραβέλη να διώχνει εντυπωσιακά. Η τελευταία φάση του πρώτου μέρους ήρθε από πλευράς φιλοξενούμενων, με τον Αραμπούλι να σουτάρει δυνατά μέσα από την περιοχή και τον Κότσαρη να αποκρούει, με τον Άλβες να διώχνει ακολούθως.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με άστοχο σουτ του Κάστρο στο 52’, με τον Ελευθεριάδη να τον… μιμείται τρία λεπτά αργότερα. Ο ρυθμός άρχισε σταδιακά να πέφτει, με τους γηπεδούχους να έχουν σε γενικές γραμμές την κατοχή αλλά να μην απειλούν.

Ένα σουτ του Ρόμανιτς στα… περιστέρια στο 80’ αποτέλεσε ουσιαστικά την επόμενη σημαντική φάση, με τον Φαν Λα Πάρα να έχει κεφαλιά άουτ στις καθυστερήσεις.

Σημειώνεται πως στο 15ο λεπτό αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Τσιλούλης, που αντιμετώπισε πρόβλημα στον αστράγαλο και αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις την Κυριακή (28/11).

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
Απόλλων Σμύρνης (Τζ. Φέστα): Κότσαρης, Ντεντάκης (76’ Παπαγεωργίου), Λισγάρας, Άλβες, Τουτουαρίμα, Φατιόν, Σλίβκα, Κάστρο (58’ Μαρτίνες), Παμλίδης (77΄Σαχλί), Ιωαννίδης, Τσιλούλης (15’ Φαν Λα Πάρα).

Λαμία (Μ. Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης (90’ Σκόνδρας), Μαρτίνεθ, Μαζουλουξής, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης (64’ Ρόμανιτς), Τιρόνε (79’ Νούνιες), Γκέντσογλου, Αραμπούλι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ