aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕλλάδα: Ημέρα… δοκιμασίας για τους «μεγάλους»

Ελλάδα: Ημέρα… δοκιμασίας για τους «μεγάλους»

Η πρώτη κρίσιμη αγωνιστική στο φετινό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σήμερα, με πρωταγωνιστές τους «αιώνιους» και τους «δικέφαλους».

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην Τρίπολη, απέναντι στον Αστέρα που έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο παρά τα αποτελέσματα που δεν έχουν έρθει. Οι Αρκάδες αναδείχθηκαν ισόπαλοι με Παναιτωλικό και ΟΦΗ, ενώ έχασε με πέναλτι από τον ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στην επιβλητική νίκη επί του Απόλλωνα στο Καραϊσκάκη, πριν ταξιδέψει στην Τουρκία για το ματς με τη Φενέρ και υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη (καθώς ακολουθούν αμέσως μετά οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων).

Ο Παναθηναϊκός, από τη μεριά του, κατάφερε να μπει με το… δεξί στο πρωτάθλημα με τη νίκη επί του Απόλλωνα, όμως ακολούθησαν οι ήττες στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ και στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη. Αντίπαλός του είναι ο… πρωτοπόρος Βόλος που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στις πρώτες αγωνιστικές και έχει παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στους «πράσινους».

Στις 18:15, το μοναδικό παιχνίδι που υπάρχει είναι το Λαμία-Παναιτωλικός. Δύο ομάδες που θέλουν να μαζέψουν το συντομότερο βαθμούς για να ξεφύγουν από την μάχη του υποβιβασμού στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τέλος, στην Τούμπα διεξάγεται το ντέρμπι των «δικεφάλων» ΠΑΟΚ-ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες θα παίξουν χωρίς τους αρχηγούς τους, αφού απουσιάζουν ο Βιεϊρίνια και ο Μάνταλος, ενώ δεν παίζουν οι Κρέσπο, Ίνγκασον και από την «Ένωση» ο Άμραμπατ, Γαλανόπουλος. Ο Λουτσέσκου και ο Μιλόγεβιτς θέλουν για τους δικούς τους λόγους το «τρίποντο», ώστε να συνεχίσουν με αισιοδοξία να βλέπουν τις επόμενες υποχρεώσεις των ομάδων τους (ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι με την Σλόβαν και η ΑΕΚ το επόμενο ματς πρωταθλήματος στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό).

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (16:00)
Παναθηναϊκός-Βόλος (16:00)
Λαμία-Παναιτωλικός (18:15)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (20:30)
Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου
ΠΑΣ-ΟΦΗ (17:15, Novasports 2)
Απόλλων-Ιωνικός (19:30)
Ατρόμητος-Άρης (19:30)

Η επόμενη (5η) αγωνιστική

Σάββατο 2 Οκτωβρίου
Βόλος-Αστέρας Τρίπολης (16:00)
Άρης-Απόλλων Σμύρνης (20:30)
Κυριακή 3 Οκτωβρίου
Ατρόμητος-ΠΑΣ Γιάννινα (16:00)
Παναιτωλικός-ΑΕΚ (16:00)
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (18:15)
Ιωνικός-Λαμία (20:30)
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (20:30)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ