aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕλαμπντελαουί: Κέρδισε την προσφυγή στη FIFA κατά της Γαλατά και θα λάβει αποζημίωση 2,8 εκατ....

Ελαμπντελαουί: Κέρδισε την προσφυγή στη FIFA κατά της Γαλατά και θα λάβει αποζημίωση 2,8 εκατ. ευρώ

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει επιστρέψει στην πατρίδα του, Νορβηγία και την Μπόντο Γκλιμτ, μετά το απότομο φινάλε στη συνεργασία του με τη Γαλατασαράι.

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού, ο οποίος έμεινε έναν χρόνο εκτός δράσης λόγω σοβαρού τραυματισμού στο μάτι, είδε τον τουρκικό σύλλογο να τερματίζει το συμβόλαιό του μονομερώς και προσέφυγε στη FIFA αξιώνοντας την εξόφληση των χρημάτων που θα έπρεπε να πάρει βάσει της συμφωνίας των δύο πλευρών το 2020.

Ο Νορβηγός είχε αποφασίσει να καταθέσει μήνυση κάνοντας αίτηση στο Συμβούλιο Επίλυσης Διαφορών της FIFA, το οποίο κι εν τέλει αποφάνθηκε ότι ο μονομερής τερματισμός από τη Γαλατασαράι ήταν άδικος και πως ο τουρκικός σύλλογος πρέπει να καταβάλει αποζημίωση 2,8 εκατ. ευρώ στον 31χρονο, ενώ αν δεν τον εξοφλήσει εντός 45 ημερών θα υποστεί ποινή απαγόρευσης μεταγραφών!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ