aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕλ Αραμπί για ανανέωση: «Το χειρίζεται ο μάνατζέρ μου, δεν το ελέγχω εγώ»

Ελ Αραμπί για ανανέωση: «Το χειρίζεται ο μάνατζέρ μου, δεν το ελέγχω εγώ»

Στην πιθανότητα ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

«Όλος ο κόσμος μου κάνει αυτή την ερώτηση. Η δική μου δουλειά είναι να προπονούμαι, να δουλεύω καλά, να παίζω καλά και να βοηθάω την ομάδα με γκολ. Θέλω να παίρνω νίκες, έχω πολλούς στόχους μπροστά μου και τίποτα δεν έχει τελειώσει. Θέλω να πάρω τον τίτλο», ξεκαθάρισε ο Μαροκινός επιθετικός και πρόσθεσε:

«Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα τα χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Έχεις είναι που θα πάρει τις αποφάσεις. Εκείνος με εκπροσωπεί στις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι κάτι που μπορώ να ελέγχω εγώ. Η δουλειά μου είναι να προπονούμαι, να παίρνω νίκες και να σκοράρω».

Για την απώλεια βαθμών στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Είναι από τα παιχνίδια που προσπαθείς πολύ, αλλά δεν καταφέρνεις να πάρεις αυτό που θέλεις. Δεν χάσαμε, αλλά είμαστε απογοητευμένοι, γιατί θέλαμε τη νίκη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι για να τα δώσουμε όλα. Θέλουμε πάντα να τα δίνουμε όλα, για να παίρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Να αφήσουμε πίσω αυτό που έγινε».

Για το πού θεωρεί ότι υπάρχει πρόβλημα: «Στην προπόνηση δουλεύουμε πολύ καλά. Ξέρουμε τους συνδυασμούς, είμαστε πολύ έτοιμοι για τα παιχνίδια. Σε κάποια από αυτά, παρότι θέλουμε πολύ να σκοράρουμε, το γκολ δεν έρχεται. Το πιο σημαντικό είναι να δουλεύεις καλά, για να δημιουργούνται οι ευκαιρίες, που θα φέρουν τα γκολ. Όλοι κάνουμε καλά τη δουλειά μας».

Για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής: «Είμαι απογοητευμένος που δεν πήγα. Ήθελα και μπορούσα να πάω, έκανα τα πάντα για να τα καταφέρω, αλλά καμιά φορά δεν συμβαίνει αυτό που θέλεις. Είναι πολύ όμορφη διοργάνωση, αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα λόγω κορωνοϊού. Το Μαρόκο θα τα πάει καλά, το υποστηρίζω πάντα. Έχει ελπίδες να φτάσει σε ένα τελικό. Η Αλγερία επίσης, είναι πολύ καλή ομάδα και έχει πιθανότητες και η Σενεγάλη. Ελπίζω το Μαρόκο να φτάσει στον τελικό, έχει ελπίδες για τον τίτλο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ