aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Έκλεισε τον Βιτάλ ο Παναθηναϊκός!

Την στιγμή που καταβάλλει προσπάθεια για την απόκτηση του Παλάσιος ο Παναθηναϊκός κινείται παράλληλα και σε άλλο μέτωπο… Σε αυτό του Ματέους Βιτάλ.

Ο Τάσος Νικολογιάννης μετέδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ότι οι πράσινοι προχωρούν την μεταγραφή του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού ενεργοποιώντας την συμφωνία που είχε ήδη εδώ και ημέρες με την Κορίνθιανς, τακτοποιώντας και τις λεπτομέρειες που απομένουν.

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού επεσήμανε ότι αυτό που απέμενε ήταν το ΟΚ του Ιβάν Γιοβάνοβιτς κάτι που τελικά φαίνεται πως έγινε με τους πράσινους να προχωρούν στο κλείσιμο άλλης μιας μεταγραφής.

Θυμίζουμε ότι ο Βιτάλ αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός, ως 10άρι αλλά και ως αριστερό εξτρέμ, με τους υπεύθυνους του τριφυλλιού να έχουν ξεχωρίσει τον παίκτη για τα στοιχεία του εκτιμώντας ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα. Επίσης, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η απόκτηση του δεν έχει καμία σχέση με εκείνη του Λούντκβιστ του οποίου η μεταγραφή προχωρά κανονικά, και ενδεχομένως να έχει παίξει ρόλο στο ΟΚ του Γιοβάνοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ