aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈκλεισαν το σπίτι του ΠΑΟΚ οι οπαδοί του και ο Άρης

Έκλεισαν το σπίτι του ΠΑΟΚ οι οπαδοί του και ο Άρης

Ο Άρης είναι το… αφεντικό! Οι «κίτρινοι» ήταν ανώτεροι συνολικά στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ο Μαντσίνι το έκρινε με γκολάρα και ο ΠΑΟΚ είδε τους οπαδούς του να κάνουν θλιβερά επεισόδια, να το διακόπτουν για 40 λεπτά, και να φεύγει με σκυμμένο κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας (0-1).

Μπούκα στον αγωνιστικό χώρο στο 90’+2’, επεισόδια με ματ, γυάλινα και πλαστικά μπουκάλια, καθίσματα, κάδοι, φωτοβολίδες, κροτίδες, καθίσματα και τα… πάντα προσγειώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο από τους οπαδούς του «δικέφαλου του βορρά». Κάτι που αναμένεται να επιφέρει ποινή κεκλεισμένων των θυρών 2-4 αγωνιστικών στον ΠΑΟΚ, ο οποίος μένει στο -10 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, στο -4 από τη δεύτερη ΑΕΚ και νιώθει παράλληλα… καυτή την ανάσα των ομάδων που τον κυνηγούν από κάτω!

Την ίδια ώρα, ο Άρης έφτασε τους 14 βαθμούς και πλησιάζει εξάδα, δείχνοντας αντίδραση μετά από την ντροπιαστική εντός έδρας ήττα με 5-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη εβδομάδα.

Το ματς

Συντηρητικό πρώτο δεκάλεπτο από τις δύο ομάδες, χωρίς να πάρουν ρίσκα και να ανοιχτούν στον αγωνιστικό χώρο. Σιγά-σιγά, όμως, το παιχνίδι άρχισε να ομορφαίνει, να αποκτά καλό τέμπο και να βλέπουμε ευκαιρίες. Η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στον ΠΑΟΚ στο 13’ αλλά ο Κουέστα έβγαλε το σουτ του Σβιντέρσκι, με τον Άρη να αγγίζει το προβάδισμα στο 17’ αλλά ο Καμαρά να πλασάρει άουτ στο τετ-α-τετ. Στα… καπάκια, οι γηπεδούχοι είδαν Κουέστα και αριστερό δοκάρι να τους στερεί το γκολ στην εκτέλεση φάουλ του Κούρτιτς, με το επόμενο δεκάλεπτο να περνάει «ήσυχα».

Το τελευταίο τέταρτο ανήκε εξ ολοκλήρου στον Άρη. Ο Εντιαγέ από διαγώνια θέση δεν βρήκε εστία στο 31’, ενώ ο ίδιος πήγε να «φτιάξει» στην επόμενη φάση τον Σάσα, αλλά ο Βραζιλιάνος έχασε το κοντρόλ στα όρια της περιοχής. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ήταν άψογα στημένη στο γήπεδο, περιόριζε επιθετικά τους γηπεδούχους και έκλεβε διαρκώς μπάλες, φεύγοντας ταχύτατα και επικίνδυνα στην κόντρα.

Οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν το… καμπανάκι στο 38’ με τον Πασχαλάκη να «πετάει» και να βγάζει εντυπωσιακά την εξ επαφής καρφωτή κεφαλιά του Ματέο Γκαρσία, αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει τρία λεπτά αργότερα όταν εκτέθηκε από την άμυνά του, με τον Εντιαγέ να σερβίρει στον Μαντσίνι για το 1-0 του ημιχρόνου.

Περισσότερα σε λίγο…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ