aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕκδικάστηκε η έφεση του Ολυμπιακού για την ποινή έδρας με ΠΑΟΚ

Εκδικάστηκε η έφεση του Ολυμπιακού για την ποινή έδρας με ΠΑΟΚ

Εκδικάστηκε την Παρασκευή (15/10) στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, με την οποία ζητεί την μείωση της πρωτόδικης ποινής που του επιβλήθηκε για τη συμπεριφορά των οπαδών του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε ότι στους «ερυθρόλευκους» έχει επιβληθεί πρωτοδίκως η ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 13.000 ευρώ.

Μια ποινή, που ο Ολυμπιακός υποχρεούται να εκτίσει στο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Με τους ισχυρισμούς τους, οι Πειραιώτες επιχειρούν μια γραμματική ερμηνεία του κανονισμού ώστε να αιτιολογήσουν το δικαίωμά τους στην έφεση (βάσει Πειθαρχικού Κώδικα, εφέσιμες είναι οι ποινές άνω της μίας αγωνιστικής), ενώ ζητούν να τιμωρηθούν ανάλογα με την απαξία των πράξεων που –όπως οι ίδιοι θεωρούν- δεν είναι για τιμωρία έδρας.

Ταυτόχρονα με την ακροαματική διαδικασία (διάρκειας… τριών λεπτών!), ο Ολυμπιακός κατέθεσε και έγγραφο υπόμνημα με τις θέσεις του, ενώ η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί την επόμενη εβδομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ