aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈκανε τα… ίδια λάθη, αλλά έβγαλε αντίδραση στην κλάση της Μίλαν ο Παναθηναϊκός

Έκανε τα… ίδια λάθη, αλλά έβγαλε αντίδραση στην κλάση της Μίλαν ο Παναθηναϊκός

Η Μίλαν κέρδισε με 2-1 τον Παναθηναϊκό στο «Νερέο Ρόκο», στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών τους.

Ο Ζιρού πέτυχε και τα δύο τέρματα των «ροσονέρι», στο 16’ και στο 43’, εκμεταλλευόμενος την κλάση του αλλά και τις λάθος αντιδράσεις των αντιπάλων του που βρέθηκαν στις φάσεις, ενώ συνολικά ήταν εμφανώς ανώτεροι, με περισσότερες δυνάμεις και λύσεις!

Το «τριφύλλι» άλλαξε τον σχηματισμό του σε 4-3-3 στο εν λόγω παιχνίδι, αντί του αγαπημένου 4-2-3-1 του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όχι όμως και… συνήθειες.
Αφού υπήρξαν αρκετές κακές αμυντικές εκτιμήσεις που -σε συνδυασμό με την δεδομένη διαφορά δυναμικότητας με την Μίλαν- τον κράτησαν χωρίς νίκη και στο έκτο του έως τώρα ανεπίσημο παιχνίδι.

Με το γκολ του Ιωαννίδη -ο οποίος είχε μπει αλλαγή- από προσωπική ενέργεια και… πείσμα, που τον οδήγησε στο κλέψιμο της μπάλας από τον Ταταρουσάνου και το τέρμα στο 77ο λεπτό απλά να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Το αποτέλεσμα βέβαια, έρχεται σε δεύτερη μοίρα, υπό την έννοια ότι ο Παναθηναϊκός… ήξερε που έμπλεκε, παίζοντας απέναντι στην δευτεραθλήτρια Ιταλίας μια εβδομάδα πριν αυτή μπει στα επίσημα παιχνίδια.

Καλείται, ωστόσο, περιμένοντας τις επιστροφές των Σένκεφελντ-Πούγγουρα αλλά και την ενσωμάτωση του Σάρλια, να «φτιάξει» τα μετόπισθέν του, δεδομένου πως «μπροστά» κατάφερε και βρήκε ξανά ένα γκολ, δείχνοντας παράλληλα κάποια στοιχεία που θέλει ο προπονητής του…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ