aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕιδικό χώρο στην Τούμπα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ για τον Λουτσέσκου κόντρα με ΑΕΚ

Ειδικό χώρο στην Τούμπα ετοιμάζει ο ΠΑΟΚ για τον Λουτσέσκου κόντρα με ΑΕΚ

Τρόπο για να μπορέσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου να καθοδηγήσει τους παίκτες του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έχει βρει ο ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά ετοιμάζουν έναν ειδικό χώρο για τον προπονητή της ομάδας έτσι ώστε αυτός να μπορέσει να έχει επαφή με τους συνεργάτες του για τις παρεμβάσεις του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Θυμίζουμε ότι ο Ρουμάνος τεχνικός είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα να κάτσει στον πάγκο του στον αγώνα με την ΑΕΚ. Εκεί θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του, ο Ιταλός, Κριστιάνο Μπάτσι.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν έναν χώρο στον τέταρτο όροφο της Τούμπας για να παρακολουθήσει το ματς αλλά και να έχει άμεσα επαφή με τους συνεργάτες του και να μπορεί, μέσω κινητού τηλεφώνου, να μπορεί να δίνει τις εντολές του, όποτε αυτός το κρίνει απαραίτητο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ