aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕίχαν από ένα ημίχρονο και πήραν από έναν βαθμό Αστέρας και Ατρόμητος!

Είχαν από ένα ημίχρονο και πήραν από έναν βαθμό Αστέρας και Ατρόμητος!

Αλληλοεξουδετέρωση στην Τρίπολη! Αστέρας και Ατρόμητος είχαν από ένα καλό ημίχρονο, με το 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων που πήραν από έναν βαθμό.

Συνέχισαν τη φετινή τους «συνήθεια» οι Αρκάδες αφού έφεραν τη 13η ισοπαλία τους στο πρωτάθλημα, με τους Περιστιεριώτες να μένουν στο «Χ» για 9ο παιχνίδι. Στους 25 βαθμούς ο Αστέρας που την τελευταία αγωνιστική παίζει με τον Ιωνικό στη Νίκαια, στους 29 ο Ατρόμητος που μεσοβδόμαδα δίνει το εξ αναβολής ματς με την ΑΕΚ και τελειώνει την κανονική διάρκεια με τον Παναθηναϊκό εντός.

Το ματς
Καλύτερα μπήκε στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος και προσπαθούσε συνεχώς να βρει χώρους για να απειλήσει. Από την άλλη, ο Αστέρας έπαιζε στις αντεπιθέσεις και ξεκίνησε το ματς κάπως πιο… διστακτικά, βλέποντας τους φιλοξενούμενους να είναι αρκετά επικίνδυνοι.

Η πρώτη καλή στιγμή για την ομάδα του Κόλμαν ήρθε στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Κούεν έσπασε στον Ροτάριου, αλλά το πλασέ στην κίνηση που έκανε ήταν αδύναμο και μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 17′ όταν ο Γκαρθία έκανε την σέντρα με την μπάλα να περνάει από όλους, ο Σίτο έκανε νέο γύρισμα, αλλά ο Γιαννιώτης βγήκε και μπλόκαρε.

Ο Ατρόμητος συνέχιζε να πιέζει με αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ στο 21ο λεπτό. Μετά από εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα, ο Ρομπάιγ βρέθηκε τετ-α-τετ και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 1-0. Δόθηκε αρχικά οφσάιντ, αλλά ο Άλβαρες άργησε να τραβηχτεί και τον κάλυπτε καθαρά με το VAR να διορθώνει τη λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλη ευκαιρία στο 32′, με τον Κιάρτανσον να βρίσκεται σε θέση τετ-ε-τετ με τον Παπαδόπουλο και τον Έλληνα κίπερ να διώχνει εντυπωσιακά με τα πόδια. Ο Σίτο στο 36ο λεπτό έκανε ένα ωραίο σουτ από τα όρια της περιοχής, με την μπάλα να περνάει ξυστά από την εστία. Ο Αστέρας φώναξε για πέναλτι στο 44ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπαράλες έπεσε στο έδαφος και διαμαρτυρήθηκε ότι τον πάτησε ο Χατζηισαΐας. Ο διαιτητής δεν έδωσε κάτι και συνέχισε το ματς, με τις δυο ομάδες τελικά να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα του Ατρόμητου (0-1).

Ο Αστέρας μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και άρχισε να απειλεί την εστία του Γιαννιώτη. Στο 51’ ο Μπαράλες έκλεψε μέσα στην περιοχή, έκανε τη σέντρα-σουτ από καλό σημείο αλλά η άμυνα του Ατρόμητου έδιωξε σε κόρνερ. Από την εκτέλεση αυτού, οι Αρκάδες έφεραν στα ίσα το ματς κάνοντας το 1-1, με τον Ριέρα να σερβίρει και τον Τζουκάνοβιτς να πιάνει την κεφαλιά-ψαράκι για την ισοφάριση.

Από το γκολ και μετά ο Αστέρας πήρε ψυχολογία και κυκλοφορούσε την μπάλα, δημιουργώντας ευκαιρίες για γκολ. Στο 61’ ο Γκαρθία έκανε το σουτ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια του Ζουγλή, αλλά μπλόκαρε ο Γιαννιώτης. Ένα λεπτό αργότερα ήταν η σειρά του Ατρόμητου να απειλήσει, με τους Περιστεριώτες να αγγίζουν το δεύτερο γκολ. Ο Ρομπάιγ έκανε τρομερή παράλληλη στον Κιάρτανσον που ήταν έτοιμος να σκοράρει σε κενή εστία αλλά ο Πίτσου πρόλαβε και έδιωξε τελευταία στιγμή.

O Καμαρά στο 69ο λεπτό βρέθηκε σε πολύ καλό σημείο στην περιοχή, έπιασε δυνατό σουτ με τον Παπαδόπουλο να διώχνει, την μπάλα στη συνέχεια να προσκρούει στο δοκάρι και να του… επιστρέφει! Ο Ιγκλέσιας στο 78’ έκανε ένα πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ ανησυχώντας τον Γιαννιώτη, αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά από την εστία.
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος: 1-1

Στην συνέχεια το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τον Αστέρα να έχει ευκαιρία στις καθυστερήσεις να διπλασιάσει τα τέρματα του, όταν ο Άλβαρες έκανε ένα πολύ ωραίο γύρισμα, ο Μπαράλες άφησε για τον Μπερτόγλιο αλλά έδιωξε η άμυνα του Ατρόμητου. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι με το 1-1 να παραμένει μέχρι τη λήξη του αγώνα.

Αστέρας Τρίπολης (Άκης Μάντζιος): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Πίτσου, Αλάγκμπε, Μουνάφο (88’ Προύντζος), Σίτο (89’ Σανταφέ), Ριέρα (72’ Τιλίκα), Ζουγλής (72’ Μπερτόγλιο), Μπαράλες.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Έντερ (67’ Έρλινγκμαν), Καμαρά, Κούεν (74’ Φριντγιόνσον), Ροτάριου (74’ Κλωναρίδης), Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (74’ Τζαβίδας).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ