aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈγραψε ιστορία ο 17χρονος Τζίμας: Ξεπέρασε Κούδα και έγινε ο νεότερος σκόρερ του ΠΑΟΚ

Έγραψε ιστορία ο 17χρονος Τζίμας: Ξεπέρασε Κούδα και έγινε ο νεότερος σκόρερ του ΠΑΟΚ

Απίστευτες στιγμές στην Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ ούτως ή άλλως νικούσε με σκορ 5-0 τον Ιωνικό, ωστόσο το 6ο γκολ ήταν και το πλέον ιστορικό. Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τζίμας, ηλικίας μόλις 17 χρονών, βρήκε δίχτυα στο 90+1′ και με αυτόν τον τρόπο έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του «δικεφάλου του βορρά», ξεπερνώντας τον τεράστιο Γιώργο Κούδα!

Ο νεαρός είχε δείξει την έφεσή του να δίνει το παρών σε ευκαιρίες και ενώ είχε μπεί μόλις στο 71′ σκόραρε στις καθυστερήσεις, εκμεταλλευόμενος την σέντρα του Σοάρες για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με εξαιρετική κεφαλιά.

Λίγα λεπτά αργότερα, μάλιστα, το ματς ολοκληρώθηκε και ο νεαρός αποθεώθηκε από την κερκίδα του ΠΑΟΚ, με τους συμπαίκτες του να τον σπρώχνουν μπροστά έτσι ώστε να πανηγυρίσει με το κενό της ομάδας!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ