aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΕγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για Βοτανικό, δημοπρατείται 10-15/10 το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για Βοτανικό, δημοπρατείται 10-15/10 το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της υλοποίησης του ονείρου για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό έγινε την Παρασκευή.

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για του προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Πολιτικής του ΥΠΕΝ υπέγραψε την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων για το νέο γήπεδο του «τριφυλλιού».

Πλέον ακολουθεί η τυπική διαδικασία της συνεδρίασης του τεχνικού συμβουλίου του Υπουργείου Υποδομών, που θα συνεδριάσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και θα δώσει στον Δήμο Αθηναίων έγκριση για τη δημοπράτηση του γηπέδου.

Αμέσως μόλις αποσταλεί η θετική γνωμοδότηση, ο Κώστας Μπακογιάννης θα προχωρήσει στη δημοπράτηση, κάτι που εκτιμάται πως θα γίνει την εβδομάδα από 10 ως 15 Οκτωβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ