aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό Κεϊτά και Καρβάλιο

Έφτασε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό Κεϊτά και Καρβάλιο

Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έφτασε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης (27/1) ο Ντιμπί Κεϊτά, με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να με πάρει από πέρσι. Είμαι διπλά χαρούμενος που αυτή η μετεγγραφή ολοκληρώθηκε. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα», ανέφερε ο 18χρονος ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο νεαρός που γεννήθηκε στο Τολέδο της Ισπανίας αλλά έχειν καταγωγή από το Μάλι, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το προηγούμενο διάστημα είχαν έρθει στην Ελλάδα οι γονείς του με τον μάναζτέρ του, για να μιλήσουν με τους Πειραιώτες.

Keita 182418

Λίγα λεπτά μετά την άφιξη του Ντιμπί Κεϊτά, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε ακόμα έναν ποδοσφαιριστή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το βράδυ της Πέμπτης (27/01).

Ο λόγος για τον Ζοάο Καρβάλιο, με τον 24χρονο Πορτογάλο να φτάνει στην Αθήνα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων», με σκοπό να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να ανακοινωθεί η απόκτησή του από τους Πειραιώτες.

Ο νεαρός μέσος προέρχεται από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, με την οποία μετράει φέτος οκτώ συμμετοχές και δύο γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ