aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΈχει πάρει τις αποφάσεις του για την ΑΕΚ ο Αλμέιδα

Έχει πάρει τις αποφάσεις του για την ΑΕΚ ο Αλμέιδα

Στην πατρίδα του βρίσκεται πλέον ο Ματίας Αλμέιδα μετά την παραμονή του για οκτώ μέρες στην Αθήνα. Ο Αργεντινός νέος προπονητής της ΑΕΚ θα επιστρέψει λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, όταν και θα γίνει η επίσημη παρουσίασή του.

Ο ίδιος έφυγε από την Ελλάδα γεμάτος σημειώσεις, αλλά και έχοντας πάρει τις αποφάσεις του για το ποιους και… τι χρειάζεται η «Ένωση» για να ορθοποδήσει και πάλι. Στο διάστημα μέχρι να έρθει στην Αθήνα είχε ήδη παρακολουθήσει πολλά παιχνίδια, ενώ απέκτησε ολοκληρωμένη άποψη και δια ζώσης στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Ο Αλμέιδα ξέρει σε ποιους από τους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ θα βασιστεί, ποιοι θα περάσουν σε δεύτερο ρόλο και ποιοι… δεν του κάνουν. Έχει κάνει ήδη τις σχετικές εισηγήσεις του στη διοίκηση για το τωρινό δυναμικό της ομάδας, αλλά και για τις κινήσεις που θα χρειαστεί να γίνουν το καλοκαίρι. Στόπερ, αμυντικό χαφ, οκτάρι, μεσοεπιθετικός, τουλάχιστον ένας ακραίος και πιθανώς ένας σέντερ φορ είναι στις προτεραιότητές του.

Ο ίδιος δεν θεωρεί πως η ΑΕΚ χρειάζεται ριζικό… ξήλωμα στο ρόστερ, όπως συνέβη πέρσι, αλλά κάποιες στοχευμένες προσθήκες σε συγκεκριμένες θέσεις οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ομάδας, θα της προσδώσουν περισσότερη ισορροπία μεταξύ άμυνας κι επίθεσης, αλλά και μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ