Δύσκολες ώρες για τον Σάββα Θεοδωρίδη που κτυπήθηκε από τον κορωνοϊό

Δύσκολες ώρες για τον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος την Τετάρτη εισήχθη εσπευσμένα στο «Σωτηρία»...

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Σωτηρία» εισήχθη την Τετάρτη (12/8) ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αντιμετώπιζε εδώ και μερικά χρόνια σοβαρά προβλήματα με την υγεία του και φαίνεται πως η κατάστασή του επιδεινώθηκε, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφιέρωσε στον επίτιμο πρόεδρο των «ερυθρόλευκων» το φετινό πρωτάθλημα που κατέκτησαν οι Πειραιώτες. Ο αιώνιος έφηβος του Ολυμπιακού, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας τον τελευταίο καιρό, εισήχθη στο Νοσοκομείο Σωτηρία αφού διαπιστώθηκε ότι είναι και θετικός στον κορωνοϊό.

Η υγεία του είναι επιβαρυμένη και οι ευχές όλων είναι να βγει δυνατός και από αυτή τη μάχη στην εντατική του Σωτηρία, όπου διακομίσθηκε με ενέργειες του Υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη.

Μήνυμα συμπαράστασης προς τον Σάββα Θεοδωρίδη, ο οποίος περνάει δύσκολες ώρες στο νοσοκομείο στέλνει και ο Γιώργος Σαββίδης. Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του στο instagram o Γιώργος Σαββίδης αναφέρει: «Μείνε δυνατός αυτές τις δύσκολες στιγμές. Είμαστε μαζί σου».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗSport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ